Mini Tenis, Initiere in Tenis si Cursuri Mediu–Avansati pentru copii


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/otitenis/public_html/oti/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 379

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/otitenis/public_html/oti/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 382

Cursurile Scolii de Tenis Oti se adreseaza in mod special copiilor intre 4 si 14 ani. Experienta bogata a Antrenorilor nostri in lucrul cu copii se concretizeaza printr-o abordare de incurajare si suport a copiilor in vederea atingerii unor obiective de performanta (daca acestea sunt dorite) sau pur si simplu in vederea desfasurarii unei activitati sportive armonioase, benefice pentru dezvoltarea fizica si psihica a copiilor.

Prima sedinta la Scoala de Tenis Oti este una de evaluare gratuita a copiilor in functie de nivelul de joc existent si de capacitatile fizice ale copiilor. Antrenorii nostri vor consilia si  recomanda parintilor alegerea unei grupe potrivite pentru fiecare copil.

Variantele de cursuri pentru copii sunt urmatoarele (varstele sunt pur orientative) :

Mini-tenis

Cursuri de tenis pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4-6 ani. Cursurile se desfasoara in grupe de cate 4-6 copii, cate 1.5 ore pe sedinta, o data sau de doua ori pe saptamana.

Initiere Tenis

Cursuri de tenis pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6-9 ani. Cursurile se desfasoara in grupe de cate 4 copii, cate 1.5 ore pe sedinta, o data sau de doua ori pe saptamana.

Cursuri Mediu-Avansati

Cursuri de tenis pentru copii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani. Cursurile se desfasoara in grupe de cate 4 copii, cate 1.5 ore pe sedinta, de doua sau de trei ori pe saptamana.

Pentru a programa intalnirea de evaluare cu antrenorii nostri, va rugam contactati-ne la 0740.055.967 sau 0740.300.087 sau lasati-ne un mesaj aici si va vom contacta noi.